Skip to main content
AdopsjonKatt

Skjønne Abarth er adopsjonsklar!

Skjønne Abarth søker hjem

Hunn | Født oktober 2020

Dette er skjønne Abarth på ca. 4 år. Hun er en pus som gir mye av seg selv og har masse personlighet. Hun er veldig glad i oppmerksomhet, kos og lek.

Abarth elsker det behagelige livet, og liker å oppholde seg der det er varmt, enten på varme i gulvet eller der solen skinner inn. Hun liker ellers å ligge på sin favorittstol der hun har full oversikt, eller på et annet høyt sted hvor hun kan følge med på livet utenfor. Det er mye spennende der ute som hun kan sitte og følge med på.

Abarth kan fortsatt være litt skvetten av seg og kan synes nye folk er litt skumle før hun blir kjent med dem. Hun kan også bli skremt av høye lyder. Så snart det blir rolig og fremmede folk har gått, kommer hun fram igjen for kos.

Abarth bor sammen med to små hunder i fosterhjem, og de går veldig fint sammen. De leker sammen, later seg på sofaen sammen og følger etter matmor. Vil hun være i fred fra hundene, kan hun gjerne gi beskjed, men hun er aldri aggressiv eller bruker klør.

Abarth er vennlig innstilt og nysgjerrig av seg. Hun er sosial og er alltid i nærheten av de tobeinte eller firbeinte.

Det eneste hun ikke liker er å bli tatt opp eller kost med på magen. Abarth vil passe best hos en rolig familie uten små barn.

Abarth omplasseres som innekatt.

Søk om å adoptere

Legg igjen en kommentar