Skip to main content
AdopsjonKatt

Koseklumpen Levian

Koseklumpen Levian

Hann | Født mai 2020

Dette er luringen Levian, en stor og flott herremann som trolig er født ca. mai 2020.

Levian er full i energi, men er også en skikkelig koseklump. Han veldig glad i de tobeinte i fosterhjemmet, og vil gjerne ligge i sengen eller oppå de i sofaen. Han kan bli litt revet med i noen situasjoner, så han trenger et kattevant, voksent hjem.

Levian er glad i flere av kattene han bor i fosterhjem med, men ønsker nok aller helst å være enebarn i sitt nye hjem, slik at han kan få max oppmerksomhet, kos og lek.

Levian gikk lenge på rek før han kom inn til oss. Det livet førte til at han fikk FIV, som du kan lese mer om nedenfor. Han skal derfor være innekatt.

Nå håper han du vil ta kontakt slik at du kan få hilse på og bli sjarmert i senk!

 

Levian har blitt testet for FIV, og har fått påvist at han er bærer av viruset. Dette er et virus som ligner på HIV, men som bare finnes hos kattedyr. FIV smitter ikke til mennesker eller andre dyreraser. Det medfører heller ingen spesielle problemer for katten; han trenger ikke medisiner, og så lenge han holdes inne vil han ikke kunne smitte noen. Katter med FIV kan bo med andre katter de er fortrolig med. Ved henvendelse om adopsjon kan du få ytterligere informasjon om FIV.

Søk om å adoptere

Legg igjen en kommentar