Skip to main content
AdopsjonKatt

Luringen Constantin søker sitt for-alltid-hjem

Av 4. juli 2024juli 11th, 2024Ingen kommentarer

Luringen Constantin søker sitt for-alltid-hjem

Hann | Født mai 2022

Vakre Constantin søker drømmehjemmet! Han kommer fra en koloni med mange andre puser og er trolig født i mai 2022. Det var ikke særlig med menneskelig kontakt der han kom fra, så han holder fortsatt på å bli vant til tobeinte.

Constantin er en veldig nysgjerrig og leken type, som elsker å leke med fiskestang. Han kommer på fanget ditt hvis du frister med noe godis. Han lar seg klappe litt, men gir klar beskjed når han har fått nok. Han er en liten luring. Men for hver dag som går, stoler han mer på fostermor, og kosen blir mer og mer akseptert av luringen. Han gnikker seg mot møbler og beina til fostermor, og liker å bli kost på ryggen da.

Constantin har lang og fin pels som han steller med når han ikke slapper av i hengekøyen sin eller spretter etter en leke. Nå bor han i fosterhjem med to pusevenner som han koser og leker med så mye som de orker.

Han omplasseres som innekatt til et tålmodig hjem.

Søk om å adoptere

Legg igjen en kommentar