Skip to main content
AdopsjonKatt

Hjertevenner: Namibia og Romsdal

Hjertevenner: Namibia og Romsdal

Hunner | Født mai 2021 (Namibia)/mai 2022 (Romsdal)

Dette er hjertevennene Namibia (tigret) og Romsdal (sort). De er to vakre unge damer på 3 og 2 år som søker sitt drømmehjem sammen.

Namibia og Romsdal er to vidunderlige katter som bringer mye glede.

Namibia er eldst, og har tatt rollen som storesøster, både ovenfor Romsdal og en hund som de bor med i fosterhjemmet. Hun er tålmodig med andre firbeinte, og er glad i både lek og kos med dem. Namibia kan være usikker på nærkontakt fra mennesker i starten, men med litt tid og tålmodighet blir hun kosete og malende.

Romsdal med sin vakre mørke pels og bamsete kropp er både morsom og skjønn. Hun elsker å erte på Namibia og hunden. Hun er en liten tøffing, men også forsiktig. Hun er veldig kosete, og kommer gjerne på fanget, og kan ligge der og sove lenge. Hun er også veldig glad i å leke, og kommer løpende så fort lekene blir tatt fram.

Namibia og Romsdal er på jakt etter et hjem sammen. Det ideelle hjemmet har god plass og rolige mennesker med tid til både lek og kos. De liker store vinduer som de kan kikke ut av, og hadde satt stor pris på en sikret uteplass også. De skal være innekatter i sitt nye hjem.

Søk om å adoptere

Legg igjen en kommentar