Skip to main content

Vil du hjelpe dyr i nød?

Din støtte gir håp

Tusen takk for at du vil hjelpe dyr i nød. Som en frivillig organisasjon som ikke mottar statsstøtte, er vi nødt til å finansiere arbeidet vårt selv og det gjør vi gjennom medlemskontingenter og gaver.

Hvert år får tusenvis av dyr over hele landet et nytt hjem takket være våre lokalavdelinger. Vi hadde ikke klart dette uten dyrevenner som deg!

Bli fast giver

En fast månedlig gave, gir flere dyr håp om en bedre framtid. Din gave støtter det lokale hjelpesenteret vårt i Dyrebeskyttelsen Norge Bergen og Hordaland og gjør det mulig for oss å hjelpe enda flere hjemløse dyr i regionen.

Støtt oss

Medlemskap

Som medlem i Dyrebeskyttelsen Norge Bergen og Hordaland, gir du en stemme til dyrene. Sammen står vi sterkere ovenfor politikere og beslutningstakere og kan kjempe for et mer dyrevennlig samfunn. Alle medlemmer mottar medlemsblad fire ganger i året.

Bli medlem

Gi en gave

Det koster å drive et hjelpesenter. I tillegg til åpenbare utgifter knyttet til drift, har vi store veterinærkostnader. Mange av de hjemløse dyrene som vi tar hånd om, har helseplager som krever behandling. En gave til dette arbeidet, tas imot med stor takk.

Les mer

Testamentarisk- gave

En gave til kommende generasjoner av dyr og et håp om en bedre framtid for dyrene våre.

Testamentarisk gave

Det finnes mange andre måter å støtte dyrene på

Gi grasrotandel

Hele overskuddet fra Norsk Tipping går til samfunnsnyttige formål. Gjennom grasrotandelen kan du være med å bestemme hvem som skal motta overskuddet ditt.

Gi grasrotandel

Skattefradrag

Alle som har gitt mer enn 500 kroner i gave, har rett på skattefradrag.

Det er vi i Dyrebeskyttelsen Norge som rapporterer gaver inn til skattemyndighetene. For å kunne gjøre dette, må vi ha fødselsnummeret ditt. Ta kontakt med oss på 45 87 60 34 for å registrere fødselsnummer. Vi informerer om at medlemskontingent ikke gir rett på skattefradrag.

Lurer du på hvor mye du får i skattefradrag?

1400 kroner i gave til Dyrebeskyttelsen Norge fulgt av navn, adresse og personnummer rapporteres inn av oss og blir synlig i selvangivelsen din under post 3.3.7. Resultatet er 392 kroner mindre i skatt (28 % av 1400). Da får organisasjonen 1400 kroner, men du betaler kun 1008 kroner.

Fradraget vil ikke komme før påfølgende sommer, så du må ha litt tålmodighet. I mellomtiden er det fint å tenke på at du har fått staten til å støtte hjertesaken din.