Skip to main content

Ønsker du å

bli frivillig?

Å være frivillig i Dyrebeskyttelsen Norge Bergen og Hordaland, er en fin måte å engasjere seg i dyrevelferd på. Det er veldig givende, spesielt når man ser resultatet av innsatsen. Ingenting kan måle seg med den følelsen man får når man forstår at man har reddet et liv.

Hva sitter man igjen med?

Når du er frivillig i Dyrebeskyttelsen Norge treffer du likesinnede mennesker som deler den samme interessen som deg. Du får anledning til å delta i samfunnsnyttig arbeid og du får ofte se den direkte nytten av bidraget ditt. Det er givende arbeid og du vil få anledning til å utvikle deg personlig og ferdighetsmessig.

Hvem kan bidra?

Vi har bruk for folk med mange ulike egenskaper og interesser. Vi trenger frivillige til nær sagt alle arbeidsoppgaver og fysisk kontakt med dyr, er ikke en nødvendighet. Sliter du med allergi, men har ferdigheter innen for eksempel data, markedsføring eller kommunikasjon, er du hjertelig velkommen til å bidra på det området!

Hvor mye tid må jeg bidra med?

Det er mange måter å bidra på, uansett hvor mye tid du har til rådighet. For å finne ut akkurat hva du kan bidra med, er det best at du tar kontakt med oss. Sammen finner vi noe som passer perfekt for nettopp deg!

Lurer du på hva du konkret kan bidra med? Under ser du noen av de vanligste «stillingene» vi har hos oss. Hvis noen av disse ser interessante ut, er det bare å ta kontakt med oss.

Fosterhjem

Her får du alle gledene ved å ha dyr, men minimalt av ansvaret.

Dyrepasser

Er du glad i å stelle med dyr, er dette jobben for deg!

Vaktmester

Vi trenger også folk som kan ta vare på bygningen vår og stelle uteområdet vårt.

Dyretaxi / sjåfør

Vi søker deg som er glad i både dyr og bilkjøring.

Sentervert

Er du glad i å holde orden og system, er dette en super oppgave for deg!

Potet

Er du en som liker varierte oppgaver og kan bidra på flere områder, er du kanskje en potet?