Skip to main content

Dyrebeskyttelsen Norge har et stort antall fosterhjem

Fosterhjem gjør det mulig for oss å hjelpe enda flere dyr og ikke minst gi spesialtilpasset hjelp til dem som trenger det.

Fra fosterhjem til et for-alltid-hjem

Noen fosterhjem tar imot friske, tamme dyr, mens andre jobber med syke eller skadde dyr. Vi har også fosterhjem for sky dyr som trenger ekstra sosialisering. I alle tilfeller, bortsett fra med de ville dyrene, er målet å forberede dyret for adopsjon til et for-alltid-hjem.

For å være fosterhjem må man ha et stabilt og trygt hjem. Du må også ha tid og lyst til å stelle med dyret. Noen dyr trenger også tettere oppfølging gjennom sosialisering. En fosterhjemskoordinator vil følge deg opp og diskutere dyrets behov og fremgang.

En fantastisk mulighet til å hjelpe et dyr

Å være fosterhjem er en fantastisk mulighet til å hjelpe et dyr. Her får du alle gledene ved å ha dyr, men minimalt av ansvaret. Dyrebeskyttelsen Norge dekker alle kostnader knyttet til veterinærbehandling og du kan fokusere på å gi av din tid og kjærlighet.

Selv om det å være et fosterhjem innebærer en del arbeid er det vel verdt det, når man ser hvordan dyret blomstrer i sine nye omgivelser. Den ultimate belønningen er selvsagt å se dyret flytte inn i sitt nye hjem.

Bli fosterhjem

Vil du bli fosterhjem for et hjemløst dyr?

Send inn vårt «Fosterhjem-skjema», så tar vi kontakt med deg for en hyggelig prat.

Fyll ut skjema